Koulukuljetukset AJANKOHTAISTA

 

Ota ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse toimisto@paivinliikenne.fi. Toimistomme on avoinna klo 9 – 14. 1.8.2020 alkaen pu.nro 0400340068. Kiirellisissä tapauksissa soita 050 327 2731. Olemme muuttaneet kouluautojen välitysjärjestelmää minkä vuoksi aikaisempi poissaoloilmoitus numero on poistunut käytöstä ja nykyinen numeromme +3584573960377 on käytössä ainoastaan Karkkilan ja Lopen poissaoloilmoituksiin joten Pusulan alueen poissaoloilmoitukset tulisi tehdä Vilmasta saatuun numeroon jotka välittyvät kuljettajille ja koska kuljettat eivät voi käyttää puhelinta ajon aikana eivätkä pysty seuraamaan tekstiviestejä ja heidän työaikaansa tulee myös kunnioittaa niin viestit tulee ainoastaan lähettää arkipäivisin klo 9-12 välisenä aikana. Muulloin suosittelen poissaolot ilmoittamaan Vilmaviestinä suoraan Logistiikkaan

Paikallinen palveleva taksi

Taksi- ja tilausajopalvelu Päivin Liikenne Oy on apunasi vuoden jokaisena päivänä. Matka kanssamme on helppoa ja vaivatonta. Tilausajojen lisäksi tarjoamme miellyttävän matkan erilaisiin tapahtumiin tila-autoilamme ympäri Suomea, isommalle tai pienemmälle porukalle. Kaikki kuljetukset hoituvat ammattilaisten voimin turvallisella kalustolla. Taksimme on palvellut asiakkaita vuodesta 2006 ja joukkoliikennekin on toiminut jo 10 vuotta. Palvelemme suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englanniksi, ruotsiksi, viroksi ja venäjäksi.

Yhteistyökumppanimme tilausajot.net on myöntänyt meille vuonna 2019 viiden tähden liikennöitsijä -statuksen maan parhaasta asiakaspalvelusta Suomen suurimmalla tilausliikennesivustolla. Tyytyväinen asiakas on meille tärkeä ja siksi panostamme aina henkilökohtaiseen hyvään palveluun. Kyyditsemme asiakkaitamme Lohjan seuduilla ja tarvittaessa lähdemme kauemmaksikin.

Olemme apunasi arjessa sekä juhlassa. Tervetuloa kyytiin!

• 0400340068 numerosta on myös varmistettava kouluautojen aikataulut ja onko autossa tilaa muille matkustajille kuin koululaiset. Liikennöitsijä ei vastaa autojen paikkatilanteesta että autoissa vapaita paikkoja maksullisille.

• Oppilaan tulee olla odottamassa kouluautoa 5-10 minuuttia ennen annettua hakuaikaa.

• Kouluautojen kuljettajat eivät ota vastaan puheluja (laki puhelimen käytöstä ajon aikana, oppilasturvallisuus, työturvallisuus).

• Koulut ja päiväkodit: Ensisijaisesti yhteydenotot sähköpostilla toimisto@paivinliikenne.fi
 
• HUOM! Liikennöitsijä ei vastaa päivittäin tapahtuvista muutoksista.

POISSAOLOILMOITUKSET

• Poissaoloilmoitukset vain tekstiviestinä numeroon 04573960377 

POISSAOLOILMOITUKSET NUMEROON 04573960377 Vain tekstiviestit

KÄYTÖSSÄ TOiSTAISEKSI VAIN KARKKILAN JA LOPEN OPPILAILLA

 

MUUT KOULUKULJETUSASIAT

 

KARKKILA MAKSULLISET OPPILAAT

Maksullisten kuljetukset aloitetaan 1.9.2020.  Hakemukset tulee lähettää viimeistään 21.8.20 mennessä

Maksullista kuljetusta hakevien tulee lähettää lukujärjestys sähköpostiin toimisto@paivinliikenne.fi  Kun olette hakenut maksullista kuljetusta teille lähetetään tieto sähköpostilla jos kuljetus on mahdollista järjestää. Kuljetusta ei välttämättä hakemuksesta huolimatta pystytä järjestämään jokaiselle päivälle.

Kaikille ei voida maksullista kuljetusta järjestää koska paikkoja kouluautoissa on rajoitetusti.

Paikat jaetaan hakujärjestyksessä. Tärkeää olisi että oppilas käyttäisi myös sille järjestettyä paikkaa joten jos haette maksullista paikkaa ja koululainen ei sitä tarvitsekaan tulee teidän ilmoittaa siitä mahdollisimman pian.

Päivin Liikenne Oy

Tunnetusti luotettavaa palvelua

Kouluautossa kulkeminen

Kulkeminen kouluautossa on haastavaa oppilaille ja vaativa tehtävä kuljettajille se yhteistyötä lasten ja kuljettajan kanssa.Kouluauton järjestys kuuluu kuljettajalle ja kuljettaja on ”pomo” reviirissään ja autossa on määrätyt pelisäännöt joita tulee turvallisuuden vuoksi noudattaa. Vanhempien tehtävänä on täsmentää lapsia kouluautolla kulkevien periaatteista: Kouluauto ei odota koululaista vaan oppilas odottaa kouluautoa sekä myös kouluautossa käyttäytymisestä turvavyön käytöstä mikä tietenkin selvää kun sitä käytetään myös kotona kulkemisessa.

 

Vanhempien tulee myös huomioida koulujenalueet jotka varattu kouluautojen tuloon ja lähtöön että ne rauhotettaisiin kouluautoilla niiden saapumis ja lähtöaikoina. Kouluautoilla tulee olla niihin turvallinen ja esteetön pääsy koska silloin minimoidaan vaaratilanteet kouluautoista poistuville oppilaille.

Tien vaarallisuus

Keskustelua herättää tien vaarallisuudet ja kuinka lapset pitäisi hakea mahdollisimman läheltä kotia. Tietenkin meillä on vaarallisia teitä ja vaarallisia hakupaikkoja. Useimmiten tieosuudet meillä täällä ei ole sitä luokkaa mitä on valtateitten varrella ja ne on luokiteltu vaaralliseksi kuten kuuluukin.

 

Meillä on täällä maaseudulla teitä joissa on määrätyt vaarallisuusluokat määrätyille ikäluokille mutta tässä asiassa tulee myös vanhempien muistaa että kun tie on luokiteltu vaaralliseksi omalle lapselle ja hänet tulisi viedä kotiportille siitä syystä ettei hän voi esimerkiksi ylittää tietä joutuu kouluautonkuljettaja melkoiseen haasteeseen peruuttaessaan ahtaaseen portinpieleen mutka-alueella siinä syntyy voidaan sanoa 15-22 kertaisempi vaaratilanne kun autossa mikä siellä peruuttelee huonossa näkyvyydessä vaarantaen nämä 15-22 muuta lasta.

 

Silloin voisi heittää myös haasteen vanhemmille, olisiko mahdollista olla vaikka vastassa lasta jotta kaikkien kyydissä olevien lapsien turvallisuus taattaisiin. Näissä tapauksissa käymme keskustelua vanhempien kanssa joskus vanhempien on kuitenkin sitä vaikea ymmärtää että tie voi olla vaaralliseksi luokiteltu mutta se ei saisi tarkoittaa sitä että kouluautolle ja siinä matkustaville lapsille siirretään vielä suurempi vaaratilanne. Näissä tilanteissa suosittelen vanhempia tarkentamaan turvallisen paikan lasten kyytiin otoissa ja poisjäämisissä ja yhdessä lapsen kanssa käydä paikka lävitse ja opastaa ja ohjata tienylitys ja tiellä kulkeminen.

Höökikyydit

Päivin Liikenne Oy hoitaa myös sisäistä ja kaikille avoimia asiointilinjoja Karkkilassa Höökikyyti ja Lopen Pilpalan alueella. Höökikyyti palveluliikenne tarjoaa liikkumismahdollisuuden kaupunginosista ja kylistä keskustan kauppoihin asiointeihin ja toimintaan sekä mahdollistaa myös jatkoyhteyden yleisessä joukkoliikenteessä. Liikenne on avoin kaikille käyttäjille.

Palveluliikenne liikennöi koululaisten lukuvuoden aikana maanantaista perjantaihin, arkipäivisin. Koululaisten vuosilomien aikana reitteihin ja ajopäiviin saattaa tulla muutoksia.

Kutsuliikenne taajaman ulkopuolella auto voi hakea tarvittaessa aikataulun puitteissa pieniä reittimuutoksia noudattaen matkustajia myös kutsusta lyhyen matkan päässä pääreitiltä sijaitsevista osoitteista.

Tilaukset ja tiedustelut

Karkkila höökilinja

Tiedustelut sekä kutsuliikenne asiat:   

Soita 050 3643 227
Tilaukset edeltävänä päivänä klo 9-15.00.  

Höökikyytiauto liikennöi 13.8.2020- 4.6.2021

ma-pe koulupäivisin syysaikataulun mukaan.  

Höökikyyti liikennöi jatkossa jokapäivä myös koululaisten loma-aikoina kesäaikataulun mukaan.  

Höökikyyti palvelee ma-pe myös koulujen loma-aikana. 

 

Höökiauto lisätiedustelut,aikataulut ja tiedotteet www.karkkila.fi

Loppi - Pilpala

Loppi – Pilpalan suunnan palveluliikenne perjantaisin.

Soita 050 5238 118

Tilaukset edellisenä päivänä klo 16:00 mennessä

Lopen kunnan palveluliikenne lisätietoja: www.loppi.fi

Avoimet asiakas- ja koululaislinjat
 • Oppilaiden sekä höökikuljetuksissa olevien tulee olla tulee olla 5-10 minuuttia ennen annettua aikaa odottamassa kouluautoa.
 • Autojen paikkamäärä on rajallinen joten liikennöitsijä ei vastaa kuljetukseen pääsystä kuin niille oppilaille jotka ovat koulukuljetukseen oikeutettuja. Kouluautoissa ei ole seisomapaikkoja.
 • Avoimet linjat on varattu etupäässä koulukuljetuksiin oikeutetuille oppilaille ja paikkoja on rajoitetusti. Avoimiin linjoihin on tehtävä tiedustelu ennakkoon mahdollisista ylimääräisistä vapaista paikoista.
 • Aikataulut lähetetään tekstiviestein kaikille Karkkilan alueen oppilaille yläasteen jaksomuutosten ynnä muitten koulujen lukujärjestysmuutosten jälkeen. Pitäkää puhelinnumeronne ajantasalla.

Ajankohtaista

POISSAOLOILMOITUKSET NUMEROON 04573960377 Vain tekstiviestit

KÄYTÖSSÄ TOiSTAISEKSI VAIN KARKKILAN JA LOPEN OPPILAILLA

LOPPI koulukuljetukset / Aamulla lähtevällä klo 6:40 vuorolla liitännäisyhteys RIIHIMÄELLE lähtevään vuorolinjaan klo 7:30.

Iltapäivällä paluu klo 15:15 ja 16:15 samaa reittiä

6:40 Nikkarintie
6:48 Tevännön pikatie
6:58 Tevännön pikatie/Kalamajantie
7:08 Hevosoja
7:20 Loppi-Linja-autoasema

TIEDUSTELUT ma-pe klo 9-12 0505238118

————————————————————————————————

KARKKILA MAKSULLISET OPPILAAT

Maksullisten kuljetukset aloitetaan 1.9.2020.  Hakemukset tulee lähettää viimeistään 21.8.20 mennessä

Maksullista kuljetusta hakevien tulee lähettää lukujärjestys sähköpostiin toimisto@paivinliikenne.fi  Kun olette hakenut maksullista kuljetusta teille lähetetään tieto sähköpostilla jos kuljetus on mahdollista järjestää. Kuljetusta ei välttämättä hakemuksesta huolimatta pystytä järjestämään jokaiselle päivälle.

Kaikille ei voida maksullista kuljetusta järjestää koska paikkoja kouluautoissa on rajoitetusti.

Paikat jaetaan hakujärjestyksessä. Tärkeää olisi että oppilas käyttäisi myös sille järjestettyä paikkaa joten jos haette maksullista paikkaa ja koululainen ei sitä tarvitsekaan tulee teidän ilmoittaa siitä mahdollisimman pian.

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

Kalusto ja laatulupaus

Kalustomme
 • Kalustomme koostuu 16-,19-,22-,30- paikkaisista pikkubusseista 38-paikkaisista linja-autosta. Lisäksi meillä ontaksit kolme 1+8 paikkaista INVA-varusteltua tilataksia ja Mercedes Benz henkilöautotaksi sekä VIP Volvo -taksi. Tilausliikenteessä 30-paikkainen turistibussi.

  Suurimmalla osalla kuljettajista on pitkät työkokemukset linja-autoliikenteestä ja koulukuljetuksista. Kaikki toiminnallinen yhteydenpito autoihin ja kuljettajiin tapahtuu tietokoneen kautta, jotka on yhdistetty autoissa oleviin kyydinvälitysjärjestelmiin. Reaaliaika kuten oppilaitten poissaolot menevät suoraan tiedoksi kuljettajille autoihin, kuten myös poikkeukset kuljetuksissa. Tietoliikennettä toimistossa hoitaa itseni lisäksi yksi työntekijä.

   

  Yrityksellemme on tärkeää ympäristö sekä taloudellisen ajon seuraaminen autoissa olevilla järjestelmillä. Kaikissa autoissa on myös kuitinantomahdollisuus sekä osassa autoja rahastuslaitteet joissa käy yleisimmät maksukortit ja Matkahuollon liput.

Laatulupaus
 • Joukkoliikennelain (13.11.2009/869) 48§ mukainen liikennepalveluja koskeva laatulupaus.Päivin Liikenne Oy Laadunhallinta tapa ja tavoitteetLaadunhallinta on yrityksemme toiminnan kannalta jatkuvaa kehittämistä mihin sisältyy tietotekniikan hyödyntäminen jolla taataan nopea reaaliaikainen yhteydenpito autoihin ja kuljettajiin. Tällä tavoin saadaan mitattua myös asiakkaitten tyytyväisyys kun viestintä on molemminpuolista ja välittyy välittömästi kuljettajien kautta toimistontietoon sekä myös tilaajalle. Käyttöjärjestelmämme kaikissa autoissa on viestinnän ja tiedon välittämisen suhteen nopea ja sillä saadaan jokapäiväisessä toiminnassa palautteet ja muutokset välittömästi käsiteltyä sekä korjattua.

  Reklamaatiokanavan käyttömahdollisuus asiakkailla on www.paivinliikenne.fi nettisivujen kautta jossa on kohta yhteydenotot sekä välitön viestintä ajovälitysjärjestelmäämme. Tällä tavoin saadaan asiakaspalautteet välittömään käsittelyyn.

  TAVOITE: Yrityksemme tavoitteena tällä nykytekniikan järjestelmällä on taata säännöllinen mahdollisimman nopea, hyvä ja joustava asiakaspalvelu. Reaaliajassa kulkevalla asiakaspalautteella on merkitystä yrityksemme jatkuvaan kehittämiseen ja toiminnan laadun parantamiseen.

  Tarjottavat liikennepalvelut

  Päivin Liikenne Oy tarjoaa aikataulunmukaisia linjaliikennepalveluja Karkkilassa ja Lopella.

  Palveluista ja niiden muutoksista ja peruutuksista tiedottaminen

  Karkkilan jatkoyhteysreitistä ja aikataulusta saa tietoa Oy Matkahuolto Ab valtakunnallisesta järjestelmästä www.matkahuolto.fi tai soittamalla numeroon 0200 4000.Reiteistä ja aikatauluista löytyy tietoa nettisivuiltamme sekä Karkkilan kaupungin nettisivuilta höökikyyti/ jatkoyhteys, josta painettuna myös aikataulu.

  Käytössä olevat liput ja niiden hinnat

  Käytössä Karkkilan kaupungin lippuhinnat. Lisäksi saatavana 10 matkan lippuvihko.Lopen autossa käytössä Oy Matkahuolto Ab:n hinnoittelu ja lipputuotteet.

  Informaatio- ja lippujärjestelmiin kuuluminen

  Kuulumme Oy Matkahuolto Ab:n valtakunnalliseen informaatio ja lippujärjestelmään.

  Käytössä olevat ajoneuvot

  Päivin Liikenne Oy:n autot täyttävät EURO 6 ja EURO 5 luokitukset. Kestävän kehityksen huomioonottamisessa on tärkeä liikenteenosalla huomioida juuri nämä egologiset tekijät tulevaisuuden jatkumon kannalta. Luonnonvarojen säästämisellä ja päästöjen vähentämisellä on keskeistä merkitystä ekologiselle kestävälle kehitykselle ja ympäristön vähempään kuormittavuuteen. Ympäristö ja siihen vaikuttavat tekijät sekä taloudellisuus kuuluu olennaisesti liikennealaan ja on osattava arvioida, riskit, haitat ja kustannukset ja sopeuttaa ne luonnon kestokykyyn muuttamalla omia toimintatapojaan.

  Autot pidetään siisteinä ja huollatamme ne säännöllisesti.

  Asiakastyytyväisyyden mittaaminen

  Asiakastyytyväisyyttä mitataan nettisivuillamme olevalla palautelomakkeella, palautetta otetaan vastaan myös puhelimella, sähköpostilla sekä henkilökunnan välityksellä.

  Valitusten käsittely, hinnan palautus, sopimuksen purku ja vahingonkorvaukset

  Kaikki valitukset käsitellään ja niihin vastataan mahdollisimman nopeasti. Luottamuksellisesti ja tapauskohtaisesti.

  Vammaisten ja liikuntarajoitteisten asiakkaiden käytössä olevat palvelut, heidän avustamisensa, siitä tiedottaminen sekä muu eri väestöryhmien huomioon ottaminen

  Kuljettajien tehtävänä on avustaa kaikkia apua tarvitsevia matkustajia.

Ota yhteyttä

Päivin liikenne Oy

Koivusalontie 102
03870 Hyönölä

Tilausliikenne, Hallinto, Työhönotto:

0400 795318

Sähköinen laskutus

NORDEA NDEAFIHH FI8313303000105323

Y-tunnus: 2307581-4

Rekisteriseloste |   © 2019-2020 paivinliikenne.fi